torstai 2. tammikuuta 2014

Helpot konvehdit



Suklaata on kiva syödä. Varsinkin sellaista suklaata, mitä on "tehnyt itse". Tämän joulun älynväläys oli tehdä omia konvehteja. Omilla täytteillä. Superhelppoa. Huikein innovaationi oli laittaa maustettuja rahkoja suklaan sisään. Vähän kuin jotkut jugurttitäytteiset suklaat.

Tarvitset:
  • Suklaata (taloussuklaa toimii hyvin!) + muotin (silikonisen) tai konvehtivuokia
Täytteiksi  esimerkiksi jotain näistä
  • Maustettuja rahkoja (esim. sitruuna, pipari, mitä näitä nyt on!)
  • Rusinoita, manteleita
  • Kookoshiutaleita
  • Lempikarkkeja (esim. turkinipippureita)
Tee:
1. Sulata suklaa vesihauteessa.
2. Suklaan sulaessa pilko, pieni, murskaa täyteaineita.
3. Laita vähän suklaata muotin pohjalle, lisää täyte ja laita vielä suklaata. Sekoita ehkä.
4. Anna jähmettyä jääkaapissa hetken. Irrota suklaat muoteista ja sitten anna sulaa suussa.

Sampon kommentit: Hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti