sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ruusukaali

Ruusukaali on ruoka, jonka lapsuuden kokemusten perusteella kuuluu kategoriaan "terveellistä, mutta karmeaa". Oikeasti ruusukaalin kategoria on "siis, niin hyvää". Ruusukaali kannattaa vaan valmistaa oikein. Löysin ohjetta ja inspiraatiota Kauhaa ja rakkautta blogista, ja sain Sampon valmistamaan ruusukaalimme uunissa. Helppoa ja hyvää.

Tarvitset:
  • Ruusukaalia
  • Suolaa
  • Öljyä 1 rkl
  • (Pippuria)
  • Balsamicoa 1-3 rkl
Tee:
1. Leikkaa ruusukaalien kannat ja sitten puolikkaiksi.
2. Sekoita uunikulhossa öljy, balsamico ja ruusukaalia, rouhi päälle suolaa (ja pippuria).
3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes kaalit näyttävät herkullisilta.
4. Syö sellaiseenaan tai lisuukkeena.

Sampon kommentit: Mukava valinta lautasen vihreäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti