sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mannapuuro


Mannapuuro on myös semmoista lapsuuden nannaa että. Edelleenkin maistuu. Maitopuurojen kanssa saa aina vähän pelätä pohjaanpalamista, mutta "tällä höyrystymis ja liesi pienelle"-taktiikalla on helppo onnistua.

Tarvitset:
  • Maitoa 5 dl
  • (Tummia) mannasuurimoita 3/4 dl
  • 0.5 tl suolaa
  • Nokare voita
Tee:
1. Laita maito lämpiämään kattilassa liedelle. Kun maito alkaa vähän höyrystymään, niin vispaa mannasuurimot maidon joukkoon.
2. Hiljennä lieden lämpötilaa ihan pienelle ja keittele puuroa 7-10 minuuttia välillä sekoitelleen. Kun puuro on sopivan paksuista se on valmista.
3. Lisää vähän suolaa ja voita, sekoita.
4. Nauti sellaisenaan, tai vaikka marjojen kanssa.

Sampon kommentit: Hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti