Mannapuuro on myös semmoista lapsuuden nannaa että. Edelleenkin maistuu. Maitopuurojen kanssa saa aina vähän pelätä pohjaanpalamista, mutta "tällä höyrystymis ja liesi pienelle"-taktiikalla on helppo onnistua.
Tarvitset:
- Maitoa 5 dl
- (Tummia) mannasuurimoita 3/4 dl
- 0.5 tl suolaa
- Nokare voita
1. Laita maito lämpiämään kattilassa liedelle. Kun maito alkaa vähän höyrystymään, niin vispaa mannasuurimot maidon joukkoon.
2. Hiljennä lieden lämpötilaa ihan pienelle ja keittele puuroa 7-10 minuuttia välillä sekoitelleen. Kun puuro on sopivan paksuista se on valmista.
3. Lisää vähän suolaa ja voita, sekoita.
4. Nauti sellaisenaan, tai vaikka marjojen kanssa.
Sampon kommentit: Hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti